PuudeUudised 19 – 09.05–15.05.2022

Järgmised PuudeUudised ilmuvad 30.05., sest mul pole järgmisel nädalal kahjuks isiklike põhjustel aega uudiste otsimise ja postituse koostamisega tegeleda. Ka seegi postitus viibis veidi, sest mul oli esmaspäeval enesetunne veidi kehv.

Vahepeal on muutunud nii Postimehe kui ka Õhtulehe portaalide kujundus, mistõttu oli neist uudiste otsimine minu jaoks veidi keerulisem. Lisaks on Postimehe artiklitel siiani keeruline jälge pidada. Samas, värskendunud kujundust on vähemalt mul kergem lugeda. Õhtuleht aga muutis artiklid mõnevõrra ligipääsetamatuks. Nimelt ei saa enam ÕL artiklite pealkirju eraldi kopeerida ning ma ei leidnud neid ka lehe koodist, mistõttu võib portaalis tekkida probleeme ka ekraanilugeritel.

Hakkasin eelmisel nädalal ja plaanin ka jätkata uudiste kategooriate täpsustamisega, sest märkasin eelmisel nädalal, et parasporti kategoriseeriti ebaühtlaselt. Küll aga on mul suur ja siiras heameel selle üle, et lõpuks kajastatakse parasporti meie uudistes üha rohkem.

Tärniga tähistan maksumüüriga artikleid ja ka neid portaale, millele mul tellimust tehtud ega seega täit ligipääsu ei ole. Arvamuskommentaarid peegeldavad mu isiklikke vaateid ning ei pruugi ühtida lugeja või üldise avaliku arvamusega. Palun postitust loata mitte kopeerida.

ERR

Delfi

Postimees

Õhtuleht

Varia

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga